Adviseur pijpleidingen

De adviseur pijpleidingen is een breed georiënteerd lid van ons team. Je houdt je bezig met de ruimtelijke inpassing van kabels en leidingen, geschikte uitvoeringsmethoden en -mogelijkheden en het maken van het geotechnisch en constructief ontwerp van kabels en leidingen en vergunningsactiviteiten.

Waar nodig baseer je je op advies van je collega’s. Zodoende zorg je er met je collega’s voor dat je opdrachtgever een uitstekend resultaat krijgt. Het contact dat je hebt met de betrokken partijen vraagt van je dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en gestructureerd werkt. Uiteraard beschik je over tenminste een gedegen basiskennis op het gebied van kabels en leidingen en ervaring op dit gebied. Daarnaast ben je bekend met de vigerende normen en regelgeving op het gebied van kabels en leidingen. Ook ben je in staat om te werken met geavanceerde computerprogrammatuur, zoals gangbare eindige elementenprogrammatuur op het gebied van leidingen, of ben je bereidt om dit te leren.

Ook voor deze functie stellen we er prijs op als je een zelfstandige inbreng hebt en open staat voor afwisselende projecten.

Graag komen we in overleg tot een nadere invulling hiervan. Hierbij behoort ook het volgen van een opleiding tot pijpleidingingenieur tijdens je werkzaamheden tot de mogelijkheden.

Uiteraard zijn een prettige werksfeer, goede arbeidsvoorwaarden, uitdagend werk en volop ruimte voor eigen initiatieven slechts het begin van een mooie tijd bij ons.

Voor meer informatie kun je een email sturen naar Gerbrand van Brussel.