CAD Engineer

Raak jij gemotiveerd van innovatieve projecten en het inzichtelijk maken van complexe berekeningen? Beschik je over de vaardigheid om je softwarepakketten snel eigen te maken en daarmee zelfstandig te werken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wie zijn we?

BT Geoconsult is een middelgroot geotechnisch ingenieursbureau in Den Haag. Informeel, nuchter en praktijkgericht. Naast hard werken is er uiteraard ook tijd voor gezelligheid. Met een team van ongeveer 30 enthousiaste mensen werken wij aan hoogstaand specialistisch technisch advies op het gebied van geotechniek, constructies, waterbouw en geohydrologie.Onze klanten zijn zeer divers: aannemers, gemeente, (semi)overheidsinstellingen en nutsbedrijven, die in de praktijk met ons advies en ontwerp aan de slag gaan.

Wie zoeken we?

Door een toename aan projecten zijn we op zoek naar een CAD-engineer die onze tekenafdeling komt versterken. We zoeken iemand die er een uitdaging inziet zelfstandig te werken aan de beste ontwerpen, waar nodig in goede samenwerking met je collega’s. Met je proactieve en nauwkeurige werkhouding stel je vragen als iets onduidelijk is en zorg je dat het tekenwerk volgens opdracht en op tijd wordt opgeleverd. Je stelt je flexibel op en maakt je nieuwe software snel eigen. Jouw no-nonsens mentaliteit maakt dat je goed past in onze (nuchtere) bedrijfscultuur.

Functie-eisen

  • Mbo/hbo werk- en denkniveau
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie is een pré
  • Kennis van AutoCAD
  • Kennis van Revit, BIM, GIS en/of Civil 3D is een pré
  • Affiniteit met de geotechniek en constructies

Wat doe je?

Als CAD-engineer maak je onderdeel uit van onze tekenafdeling, die bestaat uit vijf personen. Binnen een project werk je samen met de betrokken projectengineers. Er vindt regelmatig afstemming plaats over de voortgang en de kwaliteit van de werkzaamheden. Je werkt met verschillende tekenprogramma’s en denkt mee over hoe we ons werk steeds beter kunnen uitvoeren. Zo werken we binnen BT Geoconsult samen aan de beste adviezen en ontwerpen voor onze klanten.

Wat bieden we?

In ruil daarvoor krijg je een functie binnen een bedrijf waar met plezier wordt gewerkt en waar collegialiteit, hard werken en persoonlijke groei kernwoorden zijn. Je wordt in staat gesteld je vaardigheden en talent te ontwikkelen door te werken met verschillende programma’s en binnen wisselende projecten. Wij bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben je 28 tot 40 uur per week beschikbaar en op zoek naar een uitdagende baan in een veelzijdige werkomgeving, dan ontvangen wij graag je sollicitatie bestaande uit een motivatiebrief en CV. Deze kun je richten aan Jaap Joosse via werv...@.

 ________________________________________________________________________________

Heb je een opleiding gevolgd die aansluit bij de werkzaamheden van de CAD-engineer (bijvoorbeeld Bouwkunde, Architectuur, Werktuigbouwkunde, Civiele Techniek), word je enthousiast van deze vacature, maar beschik je over onvoldoende ervaring met AutoCAD en Civil3D dan nodigen we je uit te reageren met vermelding van de functie-eisen waaraan je nog niet voldoet.

BT Geoconsult voldoet aan de nieuwste privacyregels en verzoekt dientengevolge bij het toesturen van informatie geen BSN of nationaliteit te vermelden.