Constructeur

Profiel

Wij zoeken een constructeur met minimaal 5 jaar werkervaring. Iemand die blij wordt van uitdagende beton- en staalberekeningen en affiniteit heeft met geotechniek, die gedreven is om vakmanschap aan de klant af te leveren en die gespitst is op innovatie. Iemand die gevoel heeft voor interactie tussen grond en objecten in de ondergrond. Iemand die nauwkeurig luistert naar de behoefte van de klant, daar op inspeelt en oplossingsgericht is. Iemand die goed overzicht houdt over, handelt naar de prioriteiten van de verschillende tegelijk lopende projecten en proactief met wijzigingen omgaat.

Eisen

  • WO werk- en denkniveau op het gebied van Civiele techniek;
  • Ruime ervaring met SCIA Engineer;
  • Ruime ervaring in betonberekeningen;
  • Ervaring met de D-Serie (damwandberekeningen) van Deltares is een pré;
  • Aantoonbaar gericht op groei, ontwikkeling en continue verbeteren;
  • Aantoonbare communicatieve vaardigheden met interne en externe opdrachtgevers.

Wat we bieden

Naast een marktconform salaris bieden wij een fijne werkomgeving, leuke collega’s en veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk.

 Een casestudy kan onderdeel zijn van het selectieproces.

 Ingenieursbureau BT Geoconsult

Wij geven hoogstaand specialistisch technisch advies op het gebied van geotechniek, constructies en geohydrologie. Onze projecten bestaan voornamelijk uit: ontwerpen, rekenen en tekenen. Het werk varieert van het ontwerp van duikers, bruggen en kademuren tot diepe bouwputten. Het uitwerken van constructieve adviezen van zowel betonconstructies als staalconstructies zijn veel voorkomende vragen.  De adviezen die we geven zijn voor de klant cruciaal voor het uit kunnen voeren van hun werk

Onze klanten zijn vooraanstaande aannemers, gemeenten, (semi) overheidsinstellingen en nutsbedrijven, die met dit advies in de praktijk aan de slag gaan. Het werk kenmerkt zich door een grote diversiteit aan zichtbare projecten waarbij met regelmaat snel gehandeld moet worden om aan de klantwens te kunnen voldoen.

We zijn een platte organisatie, het team is jong, gedreven en heeft excelleren in het vak hoog in het vaandel staan.

Herken je jezelf in bovenstaand profiel, dan ontvangen we graag jouw motivatie en CV. Je kan deze richten aan Jaap Joosse.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.