Geotechnisch adviseur/projectleider

BT Geoconsult BV is een dynamisch ingenieursbureau met gedegen kennis op geotechnisch en constructief gebied. Als onafhankelijk bureau is BT Geoconsult in binnen- en buitenland werkzaam als specialist in de praktijk. Dankzij onze specialistische state-of-the-art kennis, geven wij praktisch toepasbare adviezen waarmee aannemers echt uit de voeten kunnen.

Op onze website www.btgeoconsult.nl vind je meer informatie over onze expertise en uitgevoerde projecten.

Geotechnisch Adviseur/Projectleider

In verband met uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar een geotechnisch adviseur/projectleider die ons team komt versterken. Als adviseur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van geotechnische berekeningen en het op basis daarvan geven van advies. De werkzaamheden omvatten alle disciplines binnen de geotechniek: van zettingen of funderingen tot bouwkuipen, kadeconstructies of leidingen. Daarbinnen is uiteraard ruimte voor een focus op die disciplines die in het bijzonder jouw aandacht hebben.


Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het gehele projectproces: van het opstellen van de offerte, het aansturen van veld- en laboratoriumwerk, de daadwerkelijke advisering en rapportage tot de financiële afhandeling. Het onderhouden van contact met de klant speelt hierbij een grote rol. Daarnaast ben je waar mogelijk aanwezig bij de uitvoering van jouw projecten. Je wilt immers ook blijven toetsen of jouw ontwerpen te realiseren zijn in de praktijk.

Functie-eisen

Beschik jij over gedegen kennis van de geotechniek en heb jij ervaring in het geotechnisch werkveld, dan komen wij graag met jou in contact. De werkzaamheden binnen deze functie vereisen een afgeronde HBO+/ WO opleiding en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. We stellen het op prijs als je initiatief neemt en open staat voor afwisselende projecten. In overleg is deze functie inhoudelijk verder in te vullen.


Werkomgeving

Een prettige werksfeer, goede arbeidsvoorwaarden, uitdagend werk en volop ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling zijn slechts enkele ingrediënten van wat je zult aantreffen binnen onze organisatie. We werken met korte lijnen en kwaliteit leveren en werkplezier staat bij ons voorop.

Voor meer informatie of het versturen van je CV voorzien van een korte motivatiebrief kun contact opnemen met Erik den Arend. Dit kan door een e-mail te sturen naar werv...@.