Geotechnisch constructief adviseur

BT Geoconsult BV is een dynamisch ingenieursbureau met een gedegen kennis op geotechnisch en contructief gebied. Als onafhankelijk bureau heeft BT Geoconsult inmiddels ruime ervaring opgedaan in binnen- en buitenland.
Waar we voor staan en wat we doen is vermeld op onze website www.btgeoconsult.nl
In verband met uitbreiding van onze werkzaamheden zijn we op zoek naar versterking van ons team met:

Geotechnisch Constructief Adviseur

Als adviseur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van geotechnische en constructieve berekeningen en het geven van advies op basis daarvan.

Het werk varieert van het ontwerp van funderingen voor leidingen tot het ontwerp van diepe bouwputten. Ook voor bouwrijp maken en grondconstructies worden berekeningen gemaakt en adviezen opgesteld.
Je bent verantwoordelijk voor het gehele traject van een project, vanaf de offerte, aansturing van veld- en laboratoriumwerk, advisering, rapportage tot en met de financiële afhandeling. Daarnaast ben je ook aanwezig bij de uitvoering van de projecten om te bekijken of hetgeen wat jij ontworpen hebt ook daadwerkelijk in de praktijk realiseerbaar is.

Wij zijn op zoek naar een adviseur die inhoudelijk meer dan goed onderlegd is met constructies in beton (prefab, voorspanning, naspanning, hoge sterkte), hout (constructies in de waterbouwkunde) en staal, en affiniteit heeft met de geotechniek.
Ervaring met trillingen (predicties + het uitvoeren van metingen), heibaarheid, zettingen en stabiliteit in de Nederlandse bodem (Hollandveen), predictie/ontwerp en zakbaakmonitoring  en bemalingsberekeningen (waaronder 3D) is vereist voor een goede invulling van de vacature.

Overige minimale vereisten zijn een afgeronde HBO+/ WO opleiding, VCA certificaat en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
Voor deze functie geldt eveneens dat we er prijs op stellen als je een zelfstandige inbreng hebt en open staat voor afwisselende projecten.

Graag komen we in overleg tot een nadere invulling hiervan.
Uiteraard zijn een prettige werksfeer, goede arbeidsvoorwaarden, uitdagend werk en volop ruimte voor eigen initiatieven slechts het begin van een mooie tijd bij ons.

Voor meer informatie kun je een email sturen naar secretari...@.