Geotechnisch engineer (starter)

BT Geoconsult BV is een dynamisch ingenieursbureau met gedegen kennis op geotechnisch en constructief gebied. Als onafhankelijk bureau is BT Geoconsult in binnen- en buitenland werkzaam als specialist in de praktijk. Dankzij onze specialistische state-of-the-art kennis, geven wij praktisch toepasbare adviezen waarmee aannemers echt uit de voeten kunnen.

Op onze website www.btgeoconsult.nl vind je meer informatie over onze expertise en uitgevoerde projecten.

Werkzaamheden

Vanwege de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar geotechnisch engineers die ons team komen versterken. Als engineer voer je geotechnische berekeningen uit, waarbij het mogelijk is je te specialiseren in verschillende disciplines. Na het uitvoeren van de berekeningen ben jij degene die het advies aan de klant voorbereidt door middel van een concept rapportage. Je voert je werkzaamheden uit onder supervisie van een ervaren geotechnisch engineer.

Functie-eisen

Beschik jij over een afgeronde HBO+/ WO-opleiding die aansluit bij het geotechnisch werkveld dan komen wij graag met jou in contact. De werkzaamheden binnen deze functie vereisen een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. We stellen het op prijs als je initiatief neemt en open staat voor afwisselende projecten.

Werkomgeving
Een prettige werksfeer, goede arbeidsvoorwaarden, uitdagend werk en volop ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling zijn enkele ingrediënten van wat je zult aantreffen binnen onze organisatie. We werken met korte lijnen en werkplezier en kwaliteit leveren staat bij ons voorop. Er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie.

Voor meer informatie of het versturen van je CV voorzien van een korte motivatiebrief kun contact opnemen met Erik den Arend. Dit kan door een e-mail te sturen naar werv...@.