Geschiedenis

Wij bestaan sinds 1997 en zijn ontstaan uit het Adviesbureau J. de Koster, dat relaties had met o.a. makelaars en assurantiën, assuradeuren, aannemers, nutsbedrijven, projectontwikkelaars en overheidsinstellingen. De heer J. de Koster Sr. Is jarenlang als adviseur betrokken geweest bij vele grote projecten in Nederland.

Op 1 januari 1998 heeft J. de Koster Sr. de zaak overgedragen aan zijn zoon J. de Koster Jr. en Gerbrand van Brussel M.Sc. Vanaf dit moment werd gewerkt onder  de naam van Ingenieursbureau De Koster & Van Brussel. Op 1 mei 1999 trad de heer ir. H.E.M. Temmink als partner toe tot het ingenieursbureau.

In 2000 besloot de heer J. de Koster onder zijn eigen naam verder te gaan en hiermee het ingenieursbureau te verlaten. In verband hiermee is de naam per 1 oktober 2000 gewijzigd in Ingenieursbureau BT Geoconsult B.V.
Op 15 april 2007 heeft de heer H.E.M. Temmink afscheid genomen als directeur van BT Geoconsult om zich bezig te houden met andere advieszaken binnen aangrenzende vakgebieden.

Op 1 januari 2008 is ir. J.F. Joosse aangetreden als partner bij BT Geoconsult, waarbij hij de verantwoordelijkheid draagt voor de technische gang van zaken en de heer van Brussel financieel directeur is.