Geschiedenis

BT Geoconsult is in 1997 ontstaan uit het Adviesbureau J. de Koster, dat relaties had met o.a. makelaars en assurantiën, assuradeuren, aannemers, nutsbedrijven, projectontwikkelaars en overheidsinstellingen. De heer J. de Koster Sr. Is jarenlang als adviseur betrokken geweest bij vele grote projecten in Nederland. Begin 1998 is de zaak overgedragen aan zijn zoon J. de Koster Jr. en Gerbrand van Brussel M.Sc. In 1999 trad de heer ir. H.E.M. Temmink als partner toe tot het ingenieursbureau.

Nadat in 2000 de heer J. de Koster uit dienst trad is de naam van het bedrijf per 1 oktober 2000 gewijzigd in de huidige naam: Ingenieursbureau BT Geoconsult B.V.

Op 15 april 2007 heeft de heer H.E.M. Temmink afscheid genomen als directeur van BT Geoconsult om zich bezig te houden met andere advieszaken binnen aangrenzende vakgebieden.

Vlak hierna, op 1 januari 2008, is ir. J.F. Joosse aangetreden als partner bij BT Geoconsult, waarbij hij de verantwoordelijkheid draagt voor de technische gang van zaken en de heer G.G. van Brussel financieel directeur is. Onder de leiding van de heren J.F. Joosse en G.G. van Brussel is BT Geoconsult uitgegroeid tot een team van 34 vaste medewerkers. Vanwege deze groei is in 2016  een managementteam toegevoegd, bestaande uit de heren S.J. Bouwman en D.E. den Arend en mevrouw A.S. Ramkisoen. Per 1 januari 2021 is tevens dhr. H.C.J. Harinck als bedrijfsleider toegevoegd aan het managementteam.

In januari 2019 is ons kantoor verhuist vanaf de Neherkade in de binnenstad van Den Haag naar een beter bereikbare locatie langs de A4, in het Castellum in Den Haag.