Manager bedrijfsvoering

BT Geoconsult is een ambitieuze organisatie met mooie plannen voor de toekomst. Onze groei en ontwikkeling brengt functionele verschuivingen met zich mee, met als gevolg dat wij nu op zoek zijn naar een Manager Bedrijfsvoering.

Wij zijn een dynamisch ingenieursbureau met gedegen kennis op geotechnisch en constructief gebied. Dankzij onze specialistische state-of-the-art kennis, geven wij praktisch toepasbare adviezen waarmee onze klanten echt uit de voeten kunnen. Dat doen wij met een jong team van circa 30 betrokken engineers.

De functie

Als Manager Bedrijfsvoering draag jij met jouw persoonlijkheid, drive en kennis bij aan de ontwikkeling van de organisatie en onze medewerkers. Je hebt de leiding over de dagelijkse bedrijfsvoering en denkt mee over de strategische richting van de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van veranderprocessen en een juiste inzet van mensen en middelen. Het is een pre als je daarnaast financiële rapportages en analyses kunt verzorgen voor de directie. Als lid van het MT heb je een adviserende rol in de beleidsvorming en ben je verantwoordelijk voor de aansturing van het team zodat onze doelstellingen worden behaald.

Het profiel

Als Manager Bedrijfsvoering handel je strategisch, verbindend en ben je resultaatgericht. Je kunt als geen ander iets goed van A naar B brengen. Je bent een afmaker, die overzicht houdt, maar indien nodig ook de scherpte heeft op de relevante details.

Wij zoeken iemand:

  • die kansen ziet en deze vertaalt naar de dagelijkse praktijk
  • die een proces in gang zet, de voortgang bewaakt, het overzicht houdt en zorgt dat de implementatie gedegen en op tijd plaatsvindt
  • die kan motiveren en coachen, met oog voor individuele verschillen en talenten
  • die doortastend is en helder communiceert
  • met minimaal tien jaar werkervaring, waarvan minimaal drie jaar op vergelijkbaar niveau
  • met affiniteit met de techniek
  • een ‘academische doener’ die goed is in het schakelen tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau en die ‘de stip aan de horizon’ altijd in het vizier houdt.

De werkomgeving

BT Geoconsult is een platte organisatie met korte lijnen, waar met elkaar het verschil wordt gemaakt. Er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en onderlinge betrokkenheid.

Wij bieden: 

  • Een passend salaris, afhankelijk van de aanwezige kennis en ervaring
  • Een boeiende functie met uiteenlopende werkzaamheden binnen een ambitieuze organisatie, waarbij kwaliteit leveren vanzelfsprekend is
  • Een gezond werkklimaat, waarbij ook een parttime dienstverband bespreekbaar is

Interesse?

Ben je ambitieus, maar vind je het net zo belangrijk om een goede balans te hebben tussen werk en privé en herken je jezelf in het geschetste profiel, dan nodigen we je uit te solliciteren naar de functie Manager Bedrijfsvoering. Je CV en motivatiebrief kun je per email sturen naar werv...@ ter attentie van Gerbrand van Brussel.

Op onze website www.btgeoconsult.nl vind je meer informatie over onze expertise en uitgevoerde projecten.