Alweer een jaar voorbij, fijne feestdagen!

20 december 2019

Het jaar 2019 is voor BT Geoconsult een enerverend jaar geweest. Na de verhuizing in januari zit het eerste jaar op onze nieuwe locatie er bijna op. Met veel enthousiasme is er vanuit het Forepark in Den Haag aan nieuwe en bestaande projecten gewerkt. Een kleine greep uit de werkzaamheden van afgelopen jaar:

- Windprojecten: Naast veel andere windprojecten heeft BT Geoconsult voor Windpark Zeewolde veel werk verzet in het controleren en afstemmen van het ontwerp met de aannemer.

- Ontwerp kademuren: BT Geoconsult was betrokken bij het ontwerp van kademuren in o.a. Den Haag, Brouwershaven en Zevenbergen.

- Aanleg leidingen: Het toetsen van leidingen en HDD’s voor onder andere Windpark Zeewolde, ook was BTG betrokken bij het ontwerp van een tweetal warmteleidingen voor het nieuwe tracé Vlaardingen – Den Haag.

- Ontwerp Infra: BT Geoconsult is betrokken geweest bij verschillende infrastructurele projecten over het hele land. Zowel in de tenderfase als in uitvoering. Van Amstelveen tot Boekel, van het Westland tot Amsterdam. Bij deze infrastructurele projecten is gebruik gemaakt van de kennis en kunde op uiteenlopende disciplines, van Zetting en stabiliteit tot funderingen en van lichtgewicht constructies tot grondkerende constructies.

Actueel

Naast de werkzaamheden hebben we dit jaar veel nieuwe collega’s hebben mogen begroeten, hebben we van een aantal afscheid moeten nemen en waren er ook een aantal jubilea te vieren. Zo is Ricky 20 jaar in dienst en Erik 12,5 jaar bij ons werkzaam, iets wat natuurlijk uitgebreid gevierd is.

Nu op naar een volgend jaar met veel nieuwe projecten, technische uitdagingen, ontwikkeling en plezier in ons werk!

Namens heel BT Geoconsult wensen wij iedereen fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar toe!