Voorstellen Jelle Spoelstra

22 oktober 2020

Mijn naam is Jelle Spoelstra. Ik ben 25 jaar en sinds 1 september 2020 werk ik bij BT Geoconsult als geotechnisch ingenieur. Naast het werk houd ik me graag bezig met sport; o.a. wielrennen, kitesurfen en fitness, met muziek maken en trek ik er graag op uit.

De afgelopen 5½ jaar heb ik geo-engineering gestudeerd aan de TU Delft. Mijn interesse voor de geotechniek komt o.a. voort uit mijn interesse in geologie, het grote formaat van het materieel dat bij de werkzaamheden komt kijken en de uitdagingen in het voorspellen van de gedraging van de ondergrond. Binnen mijn studie had ik een brede interesse, maar vooral de vakken die gelinkt zijn aan de praktische uitvoering van diverse projecten trokken mijn aandacht.

De werkzaamheden die ik bij BT Geoconsult ga uitvoeren, zijn de eerste werkervaringen na mijn studie. Daardoor zal ik in de beginperiode breder georiënteerd aan het werk zijn, waarbij ik meerdere disciplines zal leren kennen om uiteindelijk een richting van interesse te vinden. De werkzaamheden zullen het berekenen en rapporteren van verschillende geotechnische mechanisme omvatten zoals, zettingen en stabiliteit van taluds.