Voorstellen Lucas Heezen

30 september 2021

Ik ben Lucas Heezen, 39 jaar en woon in Bleiswijk met mijn vrouw en onze 4 kids. Mijn passie is leren, van ambachtelijke handelingen tot techniek en filosofie. In mijn vrije tijd ben ik vaak bezig met mijn gezin en met mijn hobby; ambachtelijke hout- en metaalbewerking.

Vanaf september 2021 ben ik werkzaam bij BT Geoconsult als geotechnisch ingenieur. Sinds mijn afstuderen in 2006 als waterbouwkundig ingenieur aan de HBO Saxion Enschede heb ik ervaring opgedaan op het gebied van plannen, ontwerpen en bouwen van constructies in havens en terminals. Hierin heb ik me vooral bezig gehouden van masterplanning, hydraulica (golfbrekers, oever- en bodembeschermingen), geotechniek (damwand en palenconstructies), ontwerpleiding en toezicht in de uitvoering. In deze periode heb ik voor mijn werk, samen met mijn gezin, ook enkele jaren in Centraal- en Zuid-Amerika gewoond.

Na deze ervaringsperiode heb ik besloten om mij in de komende jaren door te ontwikkelen en te verdiepen in de geotechniek en constructies. Met mijn brede kijk op het vak en scherp oog voor details en kwaliteit, kijk ik uit naar deze nieuwe fase van mijn loopbaan en samenwerking met mijn nieuwe collega’s.