Wij gaan verhuizen!

13 december 2018

Na vele jaren in de TrekvlietTower aan de Neherkade te hebben gewerkt gaan wij verhuizen!

In 2000 zijn we met enkele collega’s verhuisd vanuit Zwijndrecht naar de 2e verdieping aan de TrekvlietTower. Hier is BT Geoconsult gegroeid naar circa 30 medewerkers. Vanwege deze groei zijn we begin 2014 naar de 3e en 4e verdieping gegaan. Met meer ruimte en een mooi uitzicht op de skyline van Den Haag was dit een prima locatie. Momenteel zijn er echter nieuwe plannen voor de TrekvlietTower en krijgen wij hierdoor de mogelijkheid te verhuizen naar een nieuwe locatie. Namelijk naar de 4e verdieping van het Castellum op het Forepark! 

Het gebouw Castellum is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer, met voldoende parkeergelegenheid. Ons nieuwe kantoor zal een grote ruimte op één van de vleugels van het gebouw op de 4e verdieping zijn. Op het moment worden er diverse schilder- en timmerwerkzaamheden uitgevoerd zodat we weer in een geheel nieuw kantoor aan de slag kunnen in 2019. 

Per 2 januari 2019 is ons nieuwe adres:
BT Geoconsult B.V.
Loire 204
2491 AM Den Haag
Tel: (+31) 070-415 9002

Vanwege de verhuiswerkzaamheden zijn wij in de periode tussen donderdag 20 december 2018 en woensdag 2 januari 2019 beperkt bereikbaar. Mocht u in deze periode contact met ons willen opnemen dan kunt u het beste uw contactpersoon op de mobiele telefoon bellen.

We kijken er naar uit om na de jaarwisseling onze nieuwe locatie te kunnen betrekken. Een nieuw jaar, een nieuwe locatie, maar met bekende mensen en bekende werkzaamheden. We hopen u snel te mogen verwelkomen op onze locatie op het Forepark en u vanaf hier van adviezen te voorzien!