Projectleider/Adviseur Geotechniek

Raak jij gemotiveerd van civieltechnische projecten en diversiteit in je werkzaamheden? Ben je een nauwkeurige probleemoplosser die ervoor zorgt dat lopende zaken worden afgerond? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Geotechnisch Adviseur/Projectleider

In verband met uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar een geotechnisch adviseur/projectleider die ons team komt versterken. Als adviseur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van geotechnische berekeningen en het op basis daarvan geven van advies. De werkzaamheden omvatten alle disciplines binnen de geotechniek: van zettingen of funderingen tot bouwkuipen, kadeconstructies of leidingen. Daarbinnen is uiteraard ruimte voor een focus op die disciplines die in het bijzonder jouw aandacht hebben.

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het gehele projectproces: van het opstellen van de offerte, het aansturen van veld- en laboratoriumwerk, de daadwerkelijke advisering en rapportage tot de financiële afhandeling. Het onderhouden van contact met de klant speelt hierbij een grote rol. Daarnaast ben je zo nu en dan aanwezig bij de uitvoering van jouw projecten. Je wilt immers ook blijven toetsen of jouw ontwerpen te realiseren zijn in de praktijk.

Functie-eisen

Beschik jij over gedegen kennis van de geotechniek en heb jij ervaring in het geotechnisch werkveld, dan komen wij graag met jou in contact. De werkzaamheden binnen deze functie vereisen een afgeronde HBO+/ WO opleiding en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. We stellen het op prijs als je initiatief neemt en open staat voor afwisselende projecten. In overleg is deze functie inhoudelijk verder in te vullen.

Werkomgeving
Een prettige werksfeer, goede arbeidsvoorwaarden, uitdagend werk en volop ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling zijn slechts enkele ingrediënten van wat je zult aantreffen binnen onze organisatie.

Als je nog geen of weinig werkervaring hebt opgedaan, maar je beschikt wel over geotechnische basiskennis en je hebt een sterke motivatie om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen dan ben je ook van harte welkom om te reageren op deze vacature. Door middel van interne en externe opleidingen bieden wij de mogelijkheid je te ontwikkelen tot specialist in de praktijk.

Voor meer informatie of het versturen van je CV voorzien van korte motivatiebrief kun je een email sturen naar G.G.vanBrus...@.