Projectleider Kabels en Leidingen

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een projectleider kabels en leidingen. Onze nieuwe projectleider is een breed georiënteerde teamplayer die in staat is zelfstandig projecten succesvol uit te werken vanaf ontwerp tot uitvoering. Wij zoeken een pro-actieve en doelgerichte collega met goede communicatieve vaardigheden. Kennis van vergunningstrajecten en contractsvormen, RAW en UAV kennis is een vereiste, kennis van vigerende normen zoals NEN3650/51 is een pré.
Bij ons werk je aan  verschillende typen projecten, variërend van kleine kabel en leiding verleggingen / reconstructies tot volledige tracéprojecten voor bijvoorbeeld netbeheerders.
Waar nodig werk je samen met je collega’s en ontvang je advies op geotechnisch en constructief gebied om tot een goed projectresultaat te komen.

Functie eisen

Afgeronde HBO/WO opleiding (bij voorkeur civiele techniek)
Minimaal 3 jaar relevante werkervaring met kabel en leiding projecten en in de civiele techniek
Ervaring met vergunningstrajecten
Kennis van RAW en UAV
Kennis van NEN 3650/51 is een pré
Goede communicatieve eigenschappen, commercieel en klantgericht denken zijn een tweede natuur
Je bent een sterke persoonlijkheid met een flexibele werkhouding en in het bezit van een rijbewijs.
Voor deze functie stellen we een zelfstandige inbreng en initiatief op prijs en komen wij in overleg met jou tot een nadere invulling hiervan.   

BT Geoconsult

Wij zijn een middelgroot geotechnisch  ingenieursbureau in Den Haag. Ons werkveld beslaat alle onderwerpen binnen het geotechnische, geohydrologische en constructieve werkveld. Wij zijn een praktisch bureau met een informele sfeer, die de interactie tussen grond, water en constructie inzichtelijk maakt voor onze opdrachtgevers.
Ons doel is “specialist in de praktijk” te zijn, wat voor ons betekent dat wij een vertaalslag maken van de geotechnische en constructieve theorie naar een praktisch en uitvoerbaar ontwerp of project.
Wij bieden je naast uitdagende projecten, een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden ook een informele en prettige werksfeer.

Voor vragen over de vacature en/of sollicitaties, voorzien van een motivatie, kunt u contact opnemen met Gerbrand van Brussel.