Revit modelleur

Raak jij gemotiveerd van innovatieve projecten en het inzichtelijk maken van complexe berekeningen? Beschik je over de vaardigheid om je softwarepakketten snel eigen te maken en daarmee zelfstandig te werken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wie zijn we?

BT Geoconsult is een middelgroot geotechnisch ingenieursbureau in Den Haag. Informeel, nuchter en praktijkgericht. Naast hard werken is er uiteraard ook tijd voor gezelligheid. Met een team van ongeveer 30 enthousiaste mensen werken wij aan hoogstaand specialistisch technisch advies op het gebied van geotechniek, constructies, waterbouw en geohydrologie. Onze klanten zijn zeer divers: aannemers, gemeente, (semi)overheidsinstellingen en nutsbedrijven, die in de praktijk met ons advies en ontwerp aan de slag gaan.

Wie zoeken we?

Door een toename aan projecten zijn we op zoek naar een Revit Modelleur die onze teken- en constructieafdeling komt versterken. We zoeken iemand die er een uitdaging inziet zelfstandig te werken aan de beste ontwerpen, waar nodig in goede samenwerking met je collega’s. Met je proactieve en nauwkeurige werkhouding stel je vragen als iets onduidelijk is en zorg je dat het tekenwerk volgens opdracht en op tijd wordt opgeleverd. Je stelt je flexibel op en maakt je nieuwe software snel eigen. Jouw no-nonsens mentaliteit maakt dat je goed past in onze (nuchtere) bedrijfscultuur.

Functie-eisen

  • Mbo/hbo werk- en denkniveau
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie is een pré
  • Kennis van Revit
  • Kennis van AutoCAD, BIM, GIS en/of Civil 3D is een pré
  • Affiniteit met de geotechniek en constructies

Wat doe je?

Als Revit Modelleur maak je onderdeel uit van onze teken- en constructieafdeling. Binnen een project werk je samen met de betrokken projectengineers en constructeurs. Er vindt regelmatig afstemming plaats over de voortgang en de kwaliteit van de werkzaamheden. Je werkt met Revit maar hebt ook kennis van de interacties met andere teken-/modelleerprogramma’s. Daarnaast denk je mee over hoe we ons werk steeds beter kunnen uitvoeren. Zo werken we binnen BT Geoconsult samen aan de beste adviezen en ontwerpen voor onze klanten.

Wat bieden we?
In ruil daarvoor krijg je een functie binnen een bedrijf waar met plezier wordt gewerkt en waar collegialiteit, hard werken en persoonlijke groei kernwoorden zijn. Je wordt in staat gesteld je vaardigheden en talent te ontwikkelen door te werken met verschillende programma’s en binnen wisselende projecten. Wij bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben je 28 tot 40 uur per week beschikbaar en op zoek naar een uitdagende baan in een veelzijdige werkomgeving, dan ontvangen wij graag je sollicitatie bestaande uit een motivatiebrief en CV. Deze kun je richten aan Aruna Ramkisoen via werv...@.