Senior constructeur

BT Geoconsult BV is een dynamisch ingenieursbureau met gedegen kennis op geotechnisch en constructief gebied. Als onafhankelijk bureau is BT Geoconsult in binnen- en buitenland werkzaam als specialist in de praktijk. Dankzij onze specialistische state-of-the-art kennis, geven wij praktisch toepasbare adviezen waarmee aannemers echt uit de voeten kunnen.

Op onze website www.btgeoconsult.nl vind je meer informatie over onze expertise en uitgevoerde projecten.

Werkzaamheden

In verband met uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar een senior constructeur die ons team komt versterken. Als senior constructeur ben je verantwoordelijk voor het maken van berekeningen van beton- en staalconstructies van ontwerp tot realisatie. Je onderhoudt contacten met externe partijen en begeleidt de modelleurs. Je controleert berekeningen en adviseert over ontwerpen. Daarnaast werk je mee aan de verdere ontwikkeling van onze constructieafdeling en ben je in dat kader verantwoordelijk voor het begeleiden en aansturen van onze junior en medior constructeurs.

Functie-eisen

Heb jij de opleiding TUE Bouwkunde, TUD Civiele Techniek afgerond of een HBO-opleiding aangevuld met een constructieve vervolgopleiding, dan komen wij graag met jou in contact. De werkzaamheden binnen deze functie vereisen dat je ontwerp-, hoofd- en detailberekeningen kunt maken van beton- en staalconstructies en dat je goed bekend bent met SCIA Engineer. Als ervaren constructeur heb je minimaal 10 jaar relevante werkervaring opgedaan, bij voorkeur met civieltechnische werken. Je hebt affiniteit met parametrisch ontwerpen/computational design en met de geotechniek en de raakvlakken daarvan met constructies. Daarnaast heb je kennis van de Eurocode. Ervaring met DIANA en Python is een pré.

Werkomgeving
Een prettige werksfeer, goede arbeidsvoorwaarden, uitdagende werkzaamheden, volop ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling en een gezonde werk-privé balans is wat je aantreft binnen onze organisatie. Wij werken aan zeer gevarieerde projecten, veelal op het grensvlak van constructie en geotechniek.

Ook wanneer je als zelfstandig ondernemer wilt werken aan de projecten binnen BT Geoconsult nodigen we je uit om je interesse kenbaar te maken. Het is daarbij wel van belang dat je meer dan twee dagen in de week beschikbaar bent.

Voor meer informatie of het versturen van je CV voorzien van korte motivatiebrief kun contact opnemen met Aruna Ramkisoen. Dit kan door een email te sturen naar werv...@.