Student ingenieurs en (afstudeer)stages

BT Geoconsult is een dynamisch ingenieursbureau met een gedegen kennis op geotechnologisch, geohydrologisch en constructief gebied. Wij stimuleren kennis overdracht en ontwikkeling en geven de jonge ingenieurs graag een kans zich te bewijzen en werkervaring op te doen.

Hier krijg je binnen ons bedrijf dan ook alle kans toe. Ben je leergierig, gemotiveerd en ben je opzoek naar een leerzame en uitdagende (afstudeer)stage of parttime baan naast de studie dan ben je bij ons aan het goed adres.

Binnen onze organisatie hebben wij momenteel  7 parttime studenten werken die verspreid over de week werken aan de projecten van BT Geoconsult onder leiding van een fulltime ingenieur. Je werkt mee aan de projecten, maakt ontwerpberekeningen, hebt contact met opdrachtgevers en leveranciers en zorgt samen met je projectteam voor het meest optimale ontwerp.

Wij staan open voor eigen initiatief voor onderzoeken en ontwikkeling en hier krijg je dan ook de gelegenheid voor, met de juiste hulp vanuit binnen of buiten BT Geoconsult.
Denk je dat een idee goed is voor je afstudeeropdracht dan kan je die ook bij ons uitvoeren. Ook hier krijg je de nodige tijd en kennis tot je beschikking voor het afronden van je studie. Eventueel zijn er daarna binnen BT Geoconsult mogelijkheden tot doorgroeien. Enkele studenten zijn nu bezig met hun afstudeeropdracht.

Kortom ben jij op zoek naar een uitdagende stage of afstudeerplaats of op zoek naar een leerzame baan naast je studie? Neem dan contact op met Erik den Arend via D.E.denAr...@.