Medior constructeur

BT Geoconsult BV is een dynamisch ingenieursbureau met gedegen kennis op geotechnisch en constructief gebied. Als onafhankelijk bureau is BT Geoconsult in binnen- en buitenland werkzaam als specialist in de praktijk. Dankzij onze specialistische state-of-the-art kennis, geven wij praktisch toepasbare adviezen waarmee aannemers echt uit de voeten kunnen.

Op onze website www.btgeoconsult.nl vind je meer informatie over onze expertise en uitgevoerde projecten.

Werkzaamheden

In verband met uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar een medior constructeur die ons team komt versterken. Als constructeur ben je verantwoordelijk voor het maken van berekeningen van beton- en staalconstructies van ontwerp tot realisatie. Je onderhoudt contacten met externe partijen en begeleidt de modelleurs. Je controleert berekeningen en adviseert over ontwerpen.

Functie-eisen

Heb jij de opleiding TUE Bouwkunde, TUD Civiele Techniek afgerond of een HBO-opleiding aangevuld met een constructieve vervolgopleiding, dan komen wij graag met jou in contact. De werkzaamheden binnen deze functie vereisen dat je ontwerp-, hoofd- en detailberekeningen kunt maken van beton- en staalconstructies en dat je goed bekend bent met SCIA Engineer. Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring en affiniteit met parametrisch ontwerpen/computational design. Daarnaast heb je ook affiniteit met de geotechniek en de raakvlakken daarvan met constructies. Je hebt kennis van de Eurocode. Ervaring met DIANA en Python is een pré.

Ben jij leer- en nieuwsgierig, proactief, klantgericht, ondernemend en flexibel? Dan sluit dat heel goed aan bij deze functie binnen onze organisatie.

Werkomgeving
Een prettige werksfeer, goede arbeidsvoorwaarden, uitdagend werk en volop ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling zijn slechts enkele ingrediënten die je zult aantreffen binnen onze organisatie. Wij werken aan zeer gevarieerde projecten, veelal op het grensvlak van constructie en geotechniek. Binnen de organisatie zijn doorgroeimogelijkheden tot specialistisch constructeur en/of tot project-/ontwerpleider.

Voor meer informatie of het versturen van je CV voorzien van korte motivatiebrief kun contact opnemen met Aruna Ramkisoen. Dit kan door een email te sturen naar werv...@.