Projectmanagement & Directievoering

Om een complex project tot een goed einde te brengen is gedegen projectmanagement van groot belang. BT Geoconsult neemt de directievoering op zich en draagt er zorg voor dat de planning en het budget bewaakt worden.
Hiertoe hebben wij specialisten met ruime ervaring in dienst.

Directievoering en toezicht

Als directievoerder en/of toezichthouder bij o.a. leidingwerken, horizontaal gestuurde boringen, funderings- en constructiewerken zorgen wij voor een risicoarme uitvoering.

Projectmanagement

Het kiezen van de aannemer kunnen wij d.m.v. aanbestedingsbegeleiding ondersteunen. Tijdens de uitvoering staan wij u bij met de projectbeheersing en controle op het naleven van de planning.

Uitvoeringsbegeleiding

Tijdens de uitvoeringsfase van projecten begeleiden wij onze opdrachtgevers zowel binnen als buiten. Wij adviseren u hoe om te gaan met de uitvoeringstechnische zaken en/of met eventuele vertragingen of ontstane knelpunten gedurende de uitvoering.

Monitoring omgevevingsbeïnvloeding

Door het uitvoeren van een grondige omgevingsanalyse wordt inzicht verkregen in mogelijke knelpunten die voortkomen uit de omgeving, zoals zettingen, deformaties of trillingen.

Risicomanagement & CAR-verzekeringen

Het bouwen in of op grond kan vanwege onbekendheid van de ondergrond ongewenste gevolgen met zich meebrengen zoals falende constructies en aanzienlijke kostenoverschrijdingen. Wij assisteren opdrachtgevers bij het in kaart brengen en beoordelen de risico’s hiervan. Ook kunnen wij assisteren in schadebepaling ten behoeve van o.a. CAR-verzekeringen.