Voorstellen Liana Sofiadi

17 december 2021

Ik heet Liana Sofiadi. Ik woon in Rotterdam, samen met mijn familie. Sinds september 2021 werk ik voor BT Geoconsult als CAD Engineer.

Na mijn vijfjarige opleiding in Architectuur en Stedenbouwkundige planning in Griekenland, ben ik naar Nederland verhuisd om werkervaring op te doen. Ik heb bij architectenbureaus gewerkt aan conceptontwerpen en ontwikkeling van ontwerpen met een focus op het ontwerpen van woningbouwprojecten en publieke gebouwen, zoals bibliotheken en musea.

Mijn interesse in het werk bij BT Geoconsult, komt voort uit de drang naar het uitbreiden van mijn technische kennis. Op dit moment werk ik aan diverse projecten, zoals windparken en lichtgewichtconstructies. Ik vind de variatie in werkzaamheden, het gebruik van GIS, de complexiteit van de gegevensmanagement en de diverse types van ontwerpen waar ik bij betrokken ben, erg fascinerend en innemend. Ik gebruik de nieuw bij BTG verworven kennis en mijn werkervaring als ontwerper om bij te dragen aan het verbeteren en optimaliseren van de CAD afdeling.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om in de natuur te wandelen, film te kijken en creatieve projecten te ondernemen met mijn kind.