Voorstellen Daan Veldhuijzen van Zanten

27 oktober 2022

Ik ben Daan (25) en ik ben net begonnen bij BT Geoconsult als Project Engineer. Ik woon sinds een paar jaar in Amsterdam, waar ik een bachelor Aardwetenschappen heb gedaan. Mijn passie voor de ondergrond heb ik daarna verder nagejaagd door middel van een master Geo Engineering aan de TU Delft.

Bij BT Geoconsult begin ik aan mijn eerste baan binnen het vakgebied van de geotechniek. In dat kader wil ik in eerste instantie praktijkervaring opdoen in verschillende specialismen, om mijn (tot nog toe theoretische) kennis uit te breiden en om te bepalen waar mijn voornaamste interesses liggen. Verder verwacht ik bij BT Geoconsult mijn eerder opgedane programmeerkennis in te kunnen zetten bij het automatiseren van rekenprocessen. Daarnaast zou ik op termijn graag mijn vaardigheden willen ontwikkelen op het gebied van klantrelaties en projectleiderschap.

Buiten werk om ben ik breed geïnteresseerd in allerlei onderwerpen, van muziek en kunst tot voetbal en (geo)politiek. Ook doe ik graag aan verschillende sporten, waaronder boulderen, padel en fitness.